Gyorsan, kedvező áron, jó minőség

Mi az Exchange szerviz? És hogyan működik?

Leegyszerűsítve: cserejavítás

Kizárólag fix áron történő javítási -szerviz-  szolgáltatást kínálunk, ami egyszerű, gyors és költséghatékony. Ideális esetben a meghibásodott gép már másnap újra termelőképes lehet. 

Hagyományos szerviz szolgáltatás esetén először a gépben meghibásodott hajtás-vezérlés elemek beazonosításra, majd kiszerelésre kerülnek. Következik a megfelelő szerviz partner felkutatása, majd a hibás egység hozzá való eljuttatása, árajánlatkérés, megrendelés, javítás, visszaszállítás, beépítés.

Az Exchange szerviz ezt a folyamatot egyszerűsíti le mindössze 3 lépésre:

  1. Hibás egység beazonosítása
  2. cserejavítás megrendelése
  3. A megrendelést követő napon* a működő egység beépítése.

Mindezek után már 5 munkanap áll rendelkezésre, hogy a régi, hibás egységet visszajuttassák részünkre a probléma rövid leírását mellékelve.

Kiknek ajánljuk?

Az 1 géppel rendelkező kisvállalkozóktól kezdve a multinacionális vállalatokig mindenkinek. Nem kell raktárkészletbe beruházni, nyilvántartani, szervizeket keresni.

Hogyan működik ez pontosan?

Weboldalunkon megtalálható termékek közül meg kell rendelni a megfelelő cikkszámú egység  csere-javítását.

Mire van szükségünk?

A felújított cseredarab útnak indításához egyedül a pontos cikkszámra  (azonosító számra), amit raktárkészletünk ellenőrzése és a visszaigazolás után  szerződött szállítmányozási partnerünk juttat el Önökhöz, valamint a hibás egységre és a hiba pontos leírására. űrlap(.pdf)

A  visszaküldésére a megrendeléstől számított 5 munkanap áll rendelkezésre, a terméknek valamennyi olyan alkotórésszel, illetve alkotóelemmel rendelkeznie kell, amely a működőképességhez szükséges. (Beleértve a burkolati elemeket is).

A javítási szolgáltatásunk minden esetben cserejavítás, amiért fix árat számolunk fel. Mivel nincs bevizsgálási költség, nincs árajánlat, nagyban  leegyszerűsödik és felgyorsul a javítási folyamat. A rendkívül gyors átfutás miatt pénz és idő takarítható meg. Az Exchange javítás rendkívül hatékony, mert kollégáink az ipari elektronikai javítások szakértői. Megrendelőink részére ingyenes technikai támogatást és tanácsadást biztosítunk.

Mi történik, ha a keresett egység nem található a honlapon?
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a
coware@coware.hu email címen és kollégáink hamarosan jelentkeznek a lehetséges megoldásokkal.

Hibabejelentés

Probléma rövid leírása:
Megjelenő hibakódok (vezérlésen, hajtásokon)
Hiba jellege: időszakos, állandó, stb.
Vagy az alábbi űrlapot kitöltve és a hibás eszközzel együtt visszaküldve: Exchange_form_HU