Rólunk

Ipari elektronika javításában komoly tapasztalatokkal rendelkező, 100% Magyar tulajdonú vállalat vagyunk.

A COWARE üzleti filozófiájának alapját képezi a korrekt üzleti és emberi magatartás, az ügyfeleink igényeinek minden részletre kiterjedő felmérése, valamint a vállalt határidők és a szerződésben foglalt kötelezettségek kifogástalan teljesítése. Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk cégünk az üzleti partnereinkkel – megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal, beszállítóinkkal – való közvetlen kapcsolattartásra is.
A
COWARE valamennyi dolgozója és vezetője ezen üzleti elvek maximálisan figyelembe veszi a vételével és ezek szem előtt tartásával végzett munkáját és törekszik a minőségi munkavégzésre, valamint partnereink teljes körű kiszolgálására.

Célunk:

Hozzásegíteni a vállalkozásokat és eszközüzemeltetőket ahhoz, hogy megőrizzék és növeljék a gépek rendelkezésre állásának idejét a COWARE hálózat által nyújtott szerviz gyors, magas színvonalú és reális árú szolgáltatásával.

Cégfilozófia:

Ügyfélkezelés magas színvonalon:
Segítünk a hibás alkatrész beazonosításában, a javított csere egység beépítése előtt tanácsokat adunk a további hibák elkerülése végett.
Tanácsainkkal segítünk a szállításban, az üzembe helyezéssel és bármilyen problémával. Országos hálózatunkkal a teljes hazai lefedettséget biztosítjuk ügyfeleinknek, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra termelőképes legyen a meghibásodott gép.Minden készülékhibát elhárítjuk: szervizünk munkatársai magasan és folyamatosan képzettek.
Korszerű eszköz- és műszerparkkal, kiforrott logisztikai és humánerőforrás-kapacitással rendelkezünk.

Minőség:

A COWARE vezetése és cégünk alkalmazottja elkötelezett partnereink gyors, pontos és minőségi kiszolgálásában, mert az elégedettség az egyik legfontosabb cégünk számára.