Rólunk

Ipari elektronika javításában komoly tapasztalatokkal rendelkező, 100% Magyar tulajdonú vállalat vagyunk.

A COWARE üzleti filozófiájának alapját képezi a korrekt üzleti és emberi magatartás, az ügyfeleink igényeinek minden részletre kiterjedő felmérése, valamint a vállalt határidők és szerződésben foglalt kötelezettségek kifogástalan teljesítése. Továbbá nagy hangsúlyt fektet cégünk az üzleti partnereinkkel – megrendelőinkkel, alvállalkozóinkkal, beszállítóinkkal – való közvetlen
kapcsolattartásra is. A COWARE valamennyi dolgozója és vezetője ezen üzleti elvek maximális figyelembe vételével és ezek szem előtt tartásával végzi munkáját és törekszik a minőségi munkavégzésre valamint partnereink teljes körű kiszolgálására.

Célunk:

Hozzásegíteni a vállalkozásokat és eszközüzemeltetőket ahhoz, hogy megőrizzék és növeljék a gépeik rendelkezésre állásának idejét a COWARE hálózata által nyújtott  szerviz gyors, magas szakmai színvonalú és reális árú szolgáltatásával.

Cégfilozófia:

Ügyfélkezelés magas színvonalon: Segítünk a hibás alkatrész beazonosításában, a javított csere egység beépítése előtt tanácsokat adunk a további hibák elkerülése végett. Tanácsainkkal segítünk a szállításban, az üzembe helyezésben és bármely felmerülő problémában. Országos hálózatunkkal a teljes hazai lefedettséget biztosítjuk ügyfeleinknek, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra termelőképes legyen a meghibásodott gép.Minden készülékhibát elhárítunk: szervizünk munkatársai magasan és folyamatosan képzettek. Korszerű eszköz- és műszerparkkal, kiforrott logisztikai és humánerőforrás-kapacitással rendelkezünk.

Minőség:

A COWARE vezetése és cégünk valamennyi alkalmazottja elkötelezett partnereink gyors, pontos és minőségi kiszolgálásában, mert Ügyfeleink elégedettsége az egyik legfontosabb szempont cégünk számára.